Energetische Coaching

Haal het maximale eruit met een unieke en krachtige combinatie van energetische coaching!

Coaching werkt doelgericht en toekomstgericht. Door effectieve communicatie vinden wij de weg naar uw gewenste situatie. Toch heeft communicatie ook zijn grenzen…

Tijdens de coaching werken wij vooral op de mentale niveau. Om voor een probleem een oplossing te vinden moeten wij de kern van het probleem ook vinden en kunnen transformeren. Op dit punt is Reiki een echte doorbreker. Reiki werkt op de emotionele en energetische lagen om energie in beweging te brengen. Vanuit hier gaat het door naar het onderbewuste waar alle onze gedachten- en gedragspatronen opgeslagen zijn.

U kunt van 2 Coachingspakketten kiezen:

Een leven zonder spanning

Wilt u uw leven veranderen? Bent u bereid en toegewijd om de juiste stappen te zetten voor een leven zonder stress?

Dan is dit diepgaande traject voor u!

Het leven en externe factoren kunt u niet (altijd) veranderen maar hoe u op de stressfactoren reageert wel! In dit traject werken wij samen om oude blokkades op te lossen en belemmerende gedachten- en gedragspatronen transformeren naar nieuwe, gezondere gewoontes. In dit traject bouwen wij zelfkennis op en leert u dieper te reflecteren. U gaat uzelf en uw reacties beter leren kennen en meer inzicht krijgen waarom u op bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert.

Wat krijgt u?
Eerste hulp bij stress

Dit pakket is bedoeld als ‘eerste hulp’ en geeft alle voordelen van het langdurigere traject maar in een kortere tijdsduur. Het kortere traject is ook geschikt als verkenning van het probleem en de Coaching/Reiki sessies zijn volledig gericht op het bevorderen van uw welzijn.

Losse reiki sessie

Wilt u zichzelf of iemand anders met een heerlijk ontspannen Reiki behandeling verwennen? Dat kan ook!

Afspraak maken