Over mij

“Het is een fantastisch gevoel om de zachte en liefdevolle maar tegelijkertijd krachtige Reiki energie aan mensen door te geven.”

Ibolya Nagy

In mijn behandelingen gebruik ik een krachtige en unieke combinatie van Reiki en Systemisch Coaching. Ik leer u ook effectieve ontspanningsoefeningen welke u in uw dagelijkse routine makkelijk kan integreren.

Mijn tocht om bewust met energie te werken begon in 2016. Ik had een gelukkig en compleet leven en werkte als succesvolle zakenvrouw. Toch stelde ik mij constant vragen: Wie ben ik nou echt? Hoe vind ik mijn zielsdoel? Wat is verder dan onze zichtbare alledaagse realiteit? Het was een diepe innerlijke roeping. Ik gooide het roer volledig om en ging naar China om voltijd Tai Chi en Qigong te leren. Mijn doel was niets minder dan verlichting te vinden. 🙂

Heb ik die antwoorden op mijn vragen gevonden? Ja en nee. Ik heb ontzettend waardevolle kennis en ervaringen opgedaan maar het was pas het begin, een eye-opener. Sindsdien is energiewerk een deel van mijn dagelijks leven en ook mijn beroep geworden. Na die tijd in China bleef ik niet alleen mijn kennis over energie verdiepen maar ik heb ook een opleiding tot Systemisch Coaching afgerond.

Door jarenlange ervaring in werken met mensen in individuele sessies en groepen heb ik mij gespecialiseerd in ontspanning. Naast de individuele Reiki en Coaching sessies geef ik cursussen in Qigong en Tai Chi. Reiki, Qigong en Tai Chi hebben heel veel voordelen voor de gezondheid maar een enorm krachtig centraal element in allen is ontspanning. Vanuit de ontspanning komt juist weer innerlijke en uiterlijke transformatie en ontwikkeling.

In 2019 had ik een eigen mindfulness retraite centrum, de Harmónia Tai Chi Retreat bij het beeldschone Balaton meer in Hongarije waar ik ook Tai Chi/Qigong lessen gaf.

Mijn Reiki 1 en 2 certificaten heb ik in 2022 bij ZoMa gehaald en ik leer continu meer over energie en complementaire geneeswijzen zoals klankschaalgenezing en kristallen.

Ik kijk ernaar uit om u bij een behandeling te mogen verwelkomen!

Contact

Lammenschansweg 15 C
2313 DH Leiden
info@reikileiden.nl

De behandelingen vinden in het prachtige Body & Mind Centrum plaats.